Munca asiduă și dedicarea sunt cheia principală pentru succes

O regulă importantă atunci când creați ceva nou: nu există comenzi rapide.

Despre mine

Bună, tuturor, sunt Silvia și mă bucur că pot împărtăși cu voi din informațiile pe care le-am învățat, pe care le-am exersat în practică și care mi-au oferit noi perspective asupra modului în care să-mi proiectez viața și bunăstarea personală.

Sunt consultant în educație, pasionată de neuroștiință și psihologie. Am peste 20 de ani de experiență de lucru în proiectarea, livrarea și evaluarea unor programe de învățare de înaltă calitate și inițiative de schimbare personală, managerială și organizațională. Traiectoria mea profesională îmbină ingenios experiența practică în inginerie, vânzarea de produse tangibile și intangibile, managementul resurselor umane, antreprenoriatul în educație și arhitectura unor programe educaționale cu impact la beneficiari.

 

Misiunea mea

Conținuturile educaționale pe care le proiectez, creez și livrez urmează un proces de învățare prin abordare intergenerațională, axat pe explorare, gândire strategică, cartografierea realității și bineînțeles, combinarea inovativă a ideilor. Cred în schimbul de experiență între generații și în puterea personală de autodepașire, indiferent de vârsta oamenilor. Acesta este motivul pentru care lucrez împreună cu cei mai inovativi oameni din educație cu care împreună mi-am propus să schimbăm fațeta educației în România.

Am propria afacere din 2006 (aka Disruptive Thinking Breaking Patterns), sunt creatorul conceptului SEIF Școala de Bani (pentru BCR), sunt președintele Școlii de Valori – ONG în domeniul educației centrate pe valori, membru în bord-ul de conducere al Viitor Plus – ONG în domeniul sustenabilității durabile și protejarea mediului, în plus, sunt colaborator al publicației online Republica.ro.

Informațiile din acest website provin din mai multe surse. Deși căutăm să menținem o versiune actualizată, nu putem garanta că așa va fi întotdeauna. Dacă observați pe vreo pagină ceva care ar trebui corectat sau actualizat, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa [email protected] Acest website are scop educațional. Vă sugerăm să nu luați totul ad litteram, tot ce găsiți aici nu sunt recomandări, sunt doar informații. Voi, cititorilor, veți analiza acest conținut și veți decide în deplină cunoștință dacă alegeți să vă schimbați comportamentul implementând în viața voastră ceea ce scrie aici. Mult succes!